Luokanopettaja (vakituinen virka)


Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Kinnarin koulun uusi LUOKANOPETTAJA?

Kinnarin koulu on 900 oppilaan yhtenäiskoulu ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan. Koulussa toimii myös esikouluryhmiä yhteistyössä perusopetuksen kanssa. Kinnarin koulun uudisrakennus valmistui elokuussa 2019 ja pihan vanha 100-vuotias koulurakennus valmistui peruskorjauksen jälkeen elokuussa 2020. Kinnarin koulu sijaitsee keskeisellä paikalla Järvenpään kaupungissa.

Mitä sinulta odotamme?

Arvostamme positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden luokanopettajien ja aineenopettajien kanssa. Lisäksi odotamme, että hakijalla on halua ja mielellään kokemustakin opettaa joustavia ja muuntuvia opetusryhmiä. Tilojen monipuolisen käytön suunnittelussa yhteistyö ja joustavuus on olennaisen tärkeää.

Koulumme on uusi ja kehittyvä ja siksi jokaisen opettajan kyky ja halu osallistua yhteisen kouluympäristön kehittämiseen ja toimintamallien hiomiseen "ilolla ja yhdessä" on meille tärkeää. Teemme yhdessä positiivista yhtenäistä peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää sekä koulua että omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla koko kouluyhteisön hyväksi.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän? 

Kinnarin koulu tarjoaa kehittämismyönteisen ja ilmapiiriltään positiivisen työyhteisön. Käytössäsi on hyvät työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuudet työnohjaukseen. Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme! Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus

Virka on vakituinen 1.8.2022 alkaen. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi 7.7.2022 klo 15 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rehtori Päivi Oinasmäki p. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Edellytämme luokanopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.
  • Sopimusala OVTES
  • Opettajien palkkauksessa on käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä
  • Koeaika 6 kk
  • Lääkärintodistus esitettävä
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 23.06.2022 13:00Hakuaika päättyy: 07.07.2022 15:00

Jaa ilmoitus