Ruotsin ja englannin lehtori (sijaisuus)


Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Kinnarin koulun uusi PERUSOPETUKSEN LEHTORI (kielet englanti ja ruotsi)?

Kinnarin koulu on Järvenpäässä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä oleva n. 900 oppilaan yhtenäiskoulu esikoulusta yhdeksänteen luokkaan. Koulumme on uusi ja kehittyvä ja työyhteisömme toimintakulttuuria kuvaa ajatus ”ilolla ja yhdessä”. Teemme yhteistyössä positiivista peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Mitä tarjoamme sinulle?
 
Meillä pääset työskentelemään tiiviisti koulun matematiikan opettajien tiimissä kehittämään yhdessä parhaita käytäntöjä omaa työtäsi tukemaan ja oppilaiden oppimisen edistämiseksi. Järvenpää on työnantajana oppimismyönteinen, joten pääset halutessasi oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Tarjoamme opetustyölle nykyaikaiset työvälineet ja -tilat. Käytössäsi on hyvät työterveyspalvelut ja itsestäsi voit pitää huolta vaikkapa pulahtamalla altaaseen kaupungin henkilöstölleen tarjoamalla uimahallivuorolla tai rehkimällä henkilöstön vuorolla kuntosalilla.  Opettajilla on mahdollisuus myös työnohjaukseen.

Mitä odotamme sinulta?
 Hakijalta odotetaan positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden aineenopettajien tai luokanopettajien kanssa. Lisäksi tulee olla halua ja mielellään kokemustakin opettaa joustavia ja muuntuvia opetusryhmiä. Tilojen monipuolisen käytön suunnittelussa yhteistyö on myös olennaisen tärkeää.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?  
 
Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Päivi Oinasmäki, p. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Haemme lehtoria (kielet ruotsi ja englanti). Virka on määräaikainen sijaisuus 8.8.-21.10.2022 asti. Hakuaikaa on 28.7.2022 klo 15.00 asti

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Edellytämme peruskoulun kielten (englanti ja ruotsi) opettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös epäpätevät hakijat.             
  • Koeaika on enintään puolet työsuhteen kestosta
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 23.06.2022 13:00Hakuaika päättyy: 28.07.2022 15:00

Jaa ilmoitus