Liikunnan opettaja yläkouluun

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Järvenpään Kinnarin yläkoulun uusi LIIKUNNAN OPETTAJA?

Kinnarin koulu on Järvenpäässä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä oleva n. 900 oppilaan yhtenäiskoulu esikoulusta yhdeksänteen luokkaan. Koulumme on uusi ja kehittyvä ja työyhteisömme toimintakulttuuria kuvaa ajatus ”ilolla ja yhdessä”. Teemme yhteistyössä positiivista peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla. Haemme nyt joukkoomme uutta liikunnan opettajaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään tiiviisti koulun muiden opettajien parissa ja kehittämään yhdessä parhaita käytäntöjä työsi tekemiseen. Järvenpää on työnantajana oppimismyönteinen, joten pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Tarjoamme opetustyölle nykyaikaiset työvälineet ja -tilat. Käytössäsi on hyvät työterveyspalvelut ja itsestäsi voit pitää huolta vaikkapa pulahtamalla altaaseen kaupungin henkilöstölleen tarjoamalla uimahallivuorolla tai rehkimällä henkilöstön vuorolla kuntosalilla.  Opettajilla on mahdollisuus myös työnohjaukseen.

Mitä odotamme sinulta?

positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden aineenopettajien tai luokanopettajien kanssa. Lisäksi valitulla tulee olla halua kehittää yhteisopettajuutta ja opettaa joustavia opetusryhmiä. Edellytämme aineenopettajan kelpoisuutta henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Päivi Oinasmäki, p. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi

Tehtävä on määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 8.8.2022-3.6.2023. Heräsikö kiinnostuksesi, jätä hakemus 28.7.2022 klo 15 mennessä. 

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Edellytämme aineenopettajan kelpoisuutta henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.
  • Opettajien palkkauksessa on käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä
  • Koeaika 6 kk
  • Lääkärintodistus esitettävä
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 23.06.2022 13:00Hakuaika päättyy: 28.07.2022 15:00

Jaa ilmoitus