Liikunnanohjaaja (2)

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Haluatko työksesi edistää eri ikäisten ihmisten liikuntaa ja hyvinvointia?

Ryhdy Järvenpään Liikuntapalveluiden LIIKUNNANOHJAAJAKSI!

Hyvinvoinnin palvelualueella liikuntapalvelut hakevat joukkoonsa kahta liikunnanohjaajaa eri pituisiin määräaikaisiin tehtäviin ajoille 29.7.2022-30.6.2023 sekä 29.7.-31.12.2022. 

Liikuntapalvelujen toiminta-ajatuksena on parantaa järvenpääläisten elämänlaatua liikunnan harrastamisen keinoin koko elämänkaarella.

Liikunnanohjaajan työ sijoittuu pääosin uimahallille ja liikuntakeskus Piiroselle. Työhön sisältyy mm. ryhmäliikuntaohjausta, uimaopetusta, uinninvalvontaa sekä liikkumis- ja elintapaneuvontaa.

Edellytämme toimeen valittavalta liikunnan ammattitutkintoa ja katsomme eduksi uimaopettajan koulutuksen. 

Katsomme eduksi myös uinninvalvoja- ja vauvauintiohjaajakurssin koulutukset sekä aikaisemman kokemuksen ryhmäliikunnan ohjaamisesta.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja sen kehittämiseen. Tule kanssamme tuottamaan järvenpääläisille iloa ja hyvinvointia liikunnan avulla!

Lisätietoja tehtävästä antaa liikuntaesimies Laura Partanen p. 040 315 2515 tai s-posti laura.partanen@jarvenpaa.fi.   

Tutustu Järvenpään kaupungilla töissä -työntekijät kertovat videoon https://www.youtube.com/watch?v=YAudu6m_-_0

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi 7.7.2022 klo 15 mennessä! Haastattelut pidetään 11.-14.7.2022. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Oheisesta linkistä pääset myös tutustumaan ennakkoon Järvenpään monimuotoiseen työkulttuuriin https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Työ on kaksivuorotyötä (sis. aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä)
  • Tehtäväkohtainen palkka sijoittuu 2452,63 -2648,84 €/kk välille kokemuksesta riippuen
  • Sopimusala KVTES 
  • Koeaika on enintään puolet työsuhteesta
Hakuaika alkaa: 23.06.2022 13:00Hakuaika päättyy: 07.07.2022 15:00

Jaa ilmoitus