Kehittäjäopettaja

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Olisitko sinä uusi KEHITTÄJÄOPETTAJA joustavan esi- ja alkuopetuksen kehittämiseen Järvenpään opetuksen ja kasvatuksen palvelualueelle?

Järvenpään opetuksen ja kasvatuksen palvelualue etsii joustavan esi- ja alkuopetuksen käytäntöjen ja rakenteiden kehittämisestä innostuneita määräaikaisia hanketyöntekijöitä elo-syyskuusta 2022 vuoden 2023 loppuun. Rekrytoimme kaksi kehittäjäopettajaa työskentelemään esi- ja alkuopetuksen yksiköissä neljällä eri koululla. 

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa oppimista esi- ja alkuopetuksessa sekä löytää toiminnallisia ja pedagogisia ratkaisuja lasten kehitystä ja oppimista tukevien siirtymäkäytänteiden kehittämiseen. Hanketyöntekijät työskentelevät henkilöstömitoituksen ulkopuolella. Keskeisiä työtapoja ovat esimerkiksi samanaikais- ja yhteisopettajuus, osaamisen jakaminen sekä oppimisympäristöjen kehittäminen. Työtehtävät tarkentuvat hankkeen edetessä ja pääset myös itse vaikuttamaan niiden rakentumiseen.  

Toivomme sinulta

Kehittäjäopettajalta toivomme kokemusta esi- tai alkuopetuksesta, näkemystä positiivisen ja toiminnallisen pedagogiikan hyödyntämisestä toiminnassa, rohkeutta kokeilla uutta ja viedä asioita käytäntöön, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä saada muut innostumaan ja sitoutumaan toimintaan. 

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden loistaa, viihtyä ja kehittyä työssäsi sekä olla edelläkävijöiden joukossa kehittämässä joustavan esi- ja alkuopetuksen toimintatapoja Järvenpään opetuksen ja kasvatuksen palvelualueella. Työyhteisöissämme on hyvä yhteishenki ja energia. Järvenpään kaupungilla on laajennettu työterveyshuolto ja tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Tehtävät ovat määräaikaisia alkaen 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan ja kestävät 31.12.2023 asti. Hakuaikaa on 28.7. klo 15.00 asti. Haastatteluja toteutetaan mahdollisesti jo hakuaikana, joten laita meille pikaisesti hakemusta tulemaan, mikäli kiinnostuit avoimista tehtävistä. 

Lisätietoa tehtävistä antaa 27.6.-1.7. ja 25.-28.7. välisellä ajalla varhaiskasvatuksen erityisasiantuntija Fiina Jaakkola p. 040 315 3741, fiina.jaakkola@jarvenpaa.fi 

Kelpoisuusehtona kehittäjäopettajan tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Kehittäjäopettajan koulutustausta voi olla esimerkiksi varhaiskasvatuksen opettaja, luokanopettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja tai perusopetuksen erityisopettaja. Katsomme eduksi esiopettajan pätevyyden. Haussa huomioidaan myös vuoden 2022 aikana valmistuvat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan ennakkoon Järvenpään monimuotoiseen työkulttuuriin https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Palvelussuhteen ehdot:

  • Sopimusala KVTES
  • Palkka asettuu kokemuksesta ja vastuista riippuen kehittäjäopettajalla välille 2900-3132 euroa
  • Koeaika on kuusi kuukautta 
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 23.06.2022 13:00Hakuaika päättyy: 28.07.2022 15:00

Jaa ilmoitus