Matemaattisten aineiden lehtori (2 vakituista virkaa) Kinnarin koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innokas ja idearikas opetuksen ammattilainen, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä lasten ja nuorten parissa? Etsitkö seuraavaa haastetta ja haluat kehittää osaamistasi?

Olisitko sinä Kinnarin koulun uusi  MATEMAATTISTEN AINEIDEN LEHTORI? (2 virkaa)

Kinnarin koulu on Järvenpäässä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä oleva n. 900 oppilaan yhtenäiskoulu esikoulusta yhdeksänteen luokkaan. Koulumme on uusi ja kehittyvä ja työyhteisömme toimintakulttuuria kuvaa ajatus ”ilolla ja yhdessä”. Teemme yhteistyössä positiivista peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla. Haemme nyt joukkoomme kahta uutta matemaattisten aineiden opettajaa (MA, KE tai MA, FY).

Mitä tarjoamme sinulle?
 
Meillä pääset työskentelemään tiiviisti koulun matematiikan opettajien tiimissä kehittämään yhdessä parhaita käytäntöjä omaa työtäsi tukemaan ja oppilaiden oppimisen edistämiseksi. Järvenpää on työnantajana oppimismyönteinen, joten pääset halutessasi oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Tarjoamme opetustyölle nykyaikaiset työvälineet ja -tilat. Käytössäsi on hyvät työterveyspalvelut ja itsestäsi voit pitää huolta vaikkapa pulahtamalla altaaseen kaupungin henkilöstölleen tarjoamalla uimahallivuorolla tai rehkimällä henkilöstön vuorolla kuntosalilla.  Opettajilla on mahdollisuus myös työnohjaukseen.

Odotamme sinulta myönteistä ja kannustavaa otetta, positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden opettajien kanssa. Lisäksi toivomme kiinnostusta kehittää yhteisopettajuutta ja opettaa joustavia opetusryhmiä. Edellytämme peruskoulun matemaattisten aineiden opettajan kelpoisuutta (kahden peruskoulussa yhteisenä oppiaineena opetettavan matemaattisen aineen MA ja FY tai MA ja KE kelpoisuus) henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon muutkin hakemukset.

Kaksi matemaattisten aineiden lehtorin vakituista virkaa alkaen 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 7.7.2022 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Päivi Oinasmäki, p. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Opettajien palkkauksessa on käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä
  • Koeaika 6 kk
  • Rikostaustaote esitettävä
  • Terveydentilaselvitys esitettävä
Hakuaika alkaa: 23.06.2022 13:00Hakuaika päättyy: 07.07.2022 15:00

Jaa ilmoitus