Koulunkäynninohjaaja

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka haluaisi kartuttaa kokemusta perusopetuksessa?

Olisitko sinä Haarajoen koulun uusi KOULUNKÄYNNINOHJAAJA?

Haarajoen koulu sijaitsee Järvenpään koillisosassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. https://www.jarvenpaa.fi/opetus-ja-kasvatus/perusopetus/koulut/haarajoen-koulu

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä ja -haluista sekä positiivisella kasvatusotteella opetustyöhön suhtautuvaa koulunkäynninohjaajaa osaksi 1-2 -luokan tiimiä. 

Opettaminen ja kasvattaminen on ennen kaikkea tiimityötä. Tässä tehtävässä pääset mukaan osaavaan työyhteisöön, joka arvostaa koulunkäynninohjaajia ja iltapäiväkerhotoimintaa. Syksyllä 2022 työpiste on Haarajoen koululla ja 1/2023 alkaen Kinnarin koulun Oinaskadun yksikössä. Oinaskadulle valmistuu uudet hyvät tilat syksyn aikana.

Haemme koulunkäynninohjaajaa vakituiseen työsuhteiseen alkaen 4.8.2022, työaika olisi noin 36 tuntia viikossa. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 31.7.2022 klo 15 mennessä! Haastattelut pidetään 2.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Pekka Tukonen, pekka.tukonen@jarvenpaa.fi tai puh. 040 315 2471.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan ennakkoon Järvenpään monimuotoiseen työkulttuuriin https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Tehtäväkohtainen palkka on 2092,72 €/kk , josta osa-aikaisuuden mukainen palkkaus on työkokemuksesta riippuen  1969,60- 2127,20 €/kk.
  • Koulunkäynninohjaajan tehtävässä voi toimia esimerkiksi koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen, lähihoitajan, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tai muun soveltuvan koulutuksen suorittanut. Pätevien hakijoiden puutteessa otetaan huomioon muutkin hakemukset.
  • Sopimusala KVTES
  • Koeaika on puolet työsuhteen kestosta 
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 16.06.2022 13:00Hakuaika päättyy: 31.07.2022 15:00

Jaa ilmoitus