Erityisluokanopettaja, vakituinen virka (Kinnari, alakoulu)


Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Kinnarin koulun ERITYISLUOKANOPETTAJA? (vakituinen virka)

Kinnarin koulu on 900 oppilaan yhtenäiskoulu ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan. Koulussa toimii myös esikouluryhmiä yhteistyössä perusopetuksen kanssa. Kinnarin koulun uudisrakennus valmistui elokuussa 2019 ja pihan vanha 100-vuotias koulurakennus valmistui peruskorjauksen jälkeen elokuussa 2020. Kinnarin koulu sijaitsee keskeisellä paikalla Järvenpään kaupungissa.

Arvostamme positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden opettajien kanssa. Tilojen monipuolisen käytön suunnittelussa yhteistyö ja joustavuus on olennaisen tärkeää.

Koulumme on uusi ja kehittyvä ja siksi jokaisen opettajan kyky ja halu osallistua yhteisen kouluympäristön kehittämiseen ja toimintamallien hiomiseen "ilolla ja yhdessä" on meille tärkeää. Teemme yhdessä positiivista yhtenäistä peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää sekä koulua että omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla koko kouluyhteisön hyväksi.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän? Kinnarin koulu tarjoaa kehittämismyönteisen ja ilmapiiriltään positiivisen työyhteisön. Käytössäsi on hyvät työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuudet työnohjaukseen. Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Virka on vakituinen 1.8.2022 alkaen (tai aloitus sopimuksen mukaan). Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 28.7.2022 klo 15 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rehtori Päivi Oinasmäki p. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia

Palvelussuhteen ehdot

  • Edellytämme erityisluokanopettajan kelpoisuutta (alakoulu) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. 
  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika 6 kk
  • Lääkärintodistus esitettävä
  • Rikosrekisteriote esitettävä
  • Arvostamme Järvenpäässä erityisluokanopettajan vaativaa työtä. Maksamme erityisluokanopettajille 150€:n lisän. Lisäksi meillä on opettajien palkkauksessa käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä.
Hakuaika alkaa: 09.06.2022 13:00Hakuaika päättyy: 28.07.2022 15:00

Jaa ilmoitus