Koulunkäynninohjaaja, JYK

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka haluaisi kartuttaa kokemusta perusopetuksessa?

Olisitko sinä Järvenpään Yhteiskoulun uusi KOULUNKÄYNNINOHJAAJA?

Järvenpään Yhteiskoulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustassa. Koulussa on luokat 1-9 ja oppilaita on noin 500. Yleisopetuksen luokkien lisäksi kouluun kuuluu Juholan yksikkö, jossa on 13 vaativimman erityisen tuen ryhmää. Koulussa kehitetään vahvasti uuden yhtenäiskoulun yhteisöllistä toimintakulttuuria.  Keväällä 2023 koululle valmistuu uusi rakennus, johon osa luokista sijoittuu. 

Tätä pääset meillä tekemään:

Avoinna oleva tehtävä tulee sijoittumaan lukuvuonna 2022-2023 yleisopetukseen vuosiluokille 1-6. Tehtävään sisältyy iltapäivätoiminnan vastuuohjaajan tehtävät. 

Tehtävään kuuluu oppilaiden kasvun ja oppimaan ohjaamisen tukeminen koulupäivän aikana yhteistyössä opettajien kanssa.  Tiimityö korostuu myös iltapäivätoiminnassa, jossa työskennellään tiiviissä yhteistyössä muiden koulunkäynninohjaajien kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittää koulun iltapäivätoimintaa ja eheää koulupäivää yhdessä muun koulunhenkilökunnan kanssa.

Työsopimuksen mukaan työ on osa-aikatyötä 31,5h/vko mutta työaika ja palkanmaksun perusteet tarkastellaan vuosittain.

Toivomme sinulta:

Toivomme hakijalta hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä innokkuutta koulunkäynninohjaajan työtä kohtaan. Tehtävässä tarvitaan positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä joustavaa ja ammatillisesti kehittävää työotetta. 

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen sekä moniammatillisen yhteistyön mahdollisuuden ja kokemuksen. Innostuvassa, iloisessa ja huumorintajuisessa työyhteisössämme saat monipuoliset mahdollisuudet ammattitaitosi kehittymiseen.

Lisätietoja antavat virka-apulaisrehtori Asta Pekkala, p. 040 315 2276 tai rehtori Pia Pohjanpalo puh. 040 315 2301.

Tehtävä on vakituinen 1.8.2022 alkaen. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 31.7.2022 klo 15:00 mennessä! Uusintahaku vähäisten kelpoisten hakijoiden vuoksi. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan ennakkoon Järvenpään monimuotoiseen työkulttuuriin https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Tehtäväkohtainen palkka on 2092,73 €/kk, josta osa-aikaisuuden mukainen palkkaus työkokemuksesta riippuen sijoittuu 1723,35-1861,91 €/kk välille.
  • Koulunkäynninohjaajan tehtävässä voi toimia esimerkiksi koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen, lähihoitajan, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tai muun soveltuvan koulutuksen suorittanut. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä
  • Sopimusala KVTES
  • Koeaika on 6 kk
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 09.06.2022 13:00Hakuaika päättyy: 31.07.2022 15:00

Jaa ilmoitus