Laaja-alainen erityisopettaja

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innostava, yhteistyötaitoinen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Kinnarin yläkoulun LAAJA-ALAINEN ERITYISOPETTAJA?

Kinnarin koulu on elokuussa 2019 valmistunut uusi yhtenäinen noin 850 oppilaan peruskoulu vuosiluokille 1-9. Kinnarin yhtenäisen peruskoulun toiminnan tavoitteena on taata oppilaillemme turvallinen, myönteinen, yksilöllinen ja kannustava oppimisen polku 1. luokasta perusopetuksen päättövaiheeseen asti. Tule mukaan toteuttamaan tavoitettamme positiiviseen ja innovatiiviseen joukkoomme.

Tehtävässä katsotaan eduksi vahvat yhteistyötaidot, kannustava myönteinen asenne, kiinnostus ja halu oppimiseen sekä oman työn jatkuvaan kehittämiseen.

Kinnarin yhtenäiskoulu tarjoaa nykyaikaisen oppimisympäristön puitteet ja runsaasti uutta tekniikkaa. Tässä tehtävässä on mahdollisuus olla mukana kehittämässä uutta koulua ja sen toimintakulttuuria työyhteisön ja oppilaittemme eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Päivi Oinasmäki, puh. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Virka on määräaikainen, alkaen sopimuksen mukaan, kesto 30.6.2022 asti. Hakuaikaa on 4.11.2021 klo 15.00 saakka. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Edellytämme erityisopettajan kelpoisuutta (laaja-alainen) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme muutkin hakemukset.

Palvelussuhteen ehdot

- Sopimusala OVTES
- Koeaika enintään puolet työsuhteen pituudesta.
- Rikosrekisteriote esitettävä

Hakuaika alkaa: 14.10.2021 16:00Hakuaika päättyy: 04.11.2021 15:00

Jaa ilmoitus