Luokanopettaja

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Kinnarin koulun uusi LUOKANOPETTAJA?

Kinnarin koulu on 900 oppilaan yhtenäiskoulu ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan. Koulussa toimii myös esikouluryhmiä yhteistyössä perusopetuksen kanssa. Kinnarin koulun uudisrakennus valmistui elokuussa 2019 ja pihan vanha 100-vuotias koulurakennus valmistui peruskorjauksen jälkeen elokuussa 2020. Koulu sijaitsee keskeisellä paikalla Järvenpään kaupungissa.

Arvostamme positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden luokanopettajien ja aineenopettajien kanssa. Lisäksi odotamme, että hakijalla on halua ja mielellään kokemustakin opettaa joustavia ja muuntuvia opetusryhmiä. Tilojen monipuolisen käytön suunnittelussa yhteistyö ja joustavuus on olennaisen tärkeää.

Koulumme on uusi ja kehittyvä ja siksi jokaisen opettajan kyky ja halu osallistua yhteisen kouluympäristön kehittämiseen ja toimintamallien hiomiseen "ilolla ja yhdessä" on meille tärkeää. Teemme yhdessä positiivista yhtenäistä peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää sekä koulua että omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla koko kouluyhteisön hyväksi.

Tarjoamme kehittämismyönteisen ja ilmapiiriltään positiivisen työyhteisön. Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Virka on määräaikainen 30.6.2022 saakka, aloitus sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi 4.11.2021 klo 15 mennessä.

Lisätietoja työtehtävästä voit kysyä rehtori Päivi Oinasmäeltä paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi tai
040 315 2816.

Palvelussuhteen ehdot

  • Edellytämme luokanopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon muutkin hakemukset.
  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika enintään puolet työsuhteen kestosta
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 14.10.2021 16:00Hakuaika päättyy: 04.11.2021 15:00

Jaa ilmoitus