Tiedonhallinnan asiantuntija

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja haluaisit vastuullisen työn asiakirjahallinnosta?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJA?

Haemme tiedon- ja asianhallinnasta innostunutta osaajaa vakinaiseen tehtävään 15.11.2021 alkaen, tai sopimuksen mukaan. 

Tiedonhallinnan asiantuntijana olet kaupungin asiakirjallisen tiedon hallinnan kehittäjä. Pääset mukaan sähköisen arkiston hankinta- ja käyttöönottoprojektiin, ohjaamaan ja toteuttamaan kaupungin sähköisten asiakirjojen ja paperiarkistojen seulonta- ja siirtoprojekteja sekä suunnittelemaan digitointia yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Samalla osallistut kaupungin asiakirjahallinnon monipuolisiin tehtäviin. Tehtäviin sisältyy myös neuvonta- ja koulutustehtäviä.

Tehtävä on uusi ja tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esimerkiksi olla korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa, tai vasta valmistunut. Vaikka olisit tällä alalla vielä työurasi alussa, lähetä rohkeasti hakemus. Me haluamme olla myös kasvattajaseura.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta sekä vastuullista, kehittävää ja itsenäistä työotetta.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän? Hyvä kysymys! Meillä pääset modernisoimaan kaupungin arkistotoimea sekä kehittämään sisäisille ja ulkoisille asiakkaille arkistopalveluja. Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi, sekä mukavan työyhteisön tuen.

Kysy tehtävästä lisää tulevalta esihenkilöltäsi, johtavalta asiantuntijalta Anne Alakallaanvaaralta, anne.alakallaanvaara@jarvenpaa.fi, puh. 040 315 3466. 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus viimeistään 28.10.2021 klo 15 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Palvelussuhteen ehdot

  • Tehtäväkohtainen palkka sijoittuu kokemuksesta riippuen 2963-3171 €/kk välille
  • Sopimusala KVTES
  • Koeaika on kuusi kuukautta


Hakuaika alkaa: 14.10.2021 13:00Hakuaika päättyy: 28.10.2021 15:00

Jaa ilmoitus