Kuraattori

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Innostutko sosiaalityöstä nuorten parissa? Haluatko olla osana tukemassa oppilaiden kasvua?

Olisitko sinä Järvenpään uusi KOULUKURAATTORI?

Kuraattorina toimit oppilaitoksessa itsenäisenä sosiaalialan asiantuntijana oppilaitosten yhteisöllisessä ja yksilökohtaisessa opiskeluhuollossa. Kuraattorin tehtävänä on edistää lasten ja perheiden sekä koko kouluyhteisön hyvinvointia. Kuraattori tukee opiskelijoiden koulunkäyntiä sekä sosiaalisia ja psyykkisiä valmiuksia. Kuraattori työskentelee yhteistyössä opiskelijan lähipiirin, oppilaitoshenkilöstön sekä muun verkoston kanssa. Työsuhteen alussa sijoittumispaikkana perusopetuksen yksiköt luokilla 1-6.

Odotamme sinulta vahvaa sosiaalialan ammatillisuutta, asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä sekä yhteisöllisten työmenetelmien, moniammatillisten sosiaalialan verkostoyhteistyöstä sekä palvelujärjestelmän tuntemista. Eduksi katsomme koulumaailman tuntemuksen, erilaisten yksilö - ja yhteisömenetelmien tuntemisen sekä kokemuksen itsenäisestä työskentelystä.

Kuraattorin työ on itsenäistä, mutta työtä ei tarvitse aina tehdä yksin. Meillä on osaava ja innostava tiimi aina tukenasi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kouluympäristössä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osaavassa ja innostavassa moniammatillisessa työyhteisössä.

Valitulla työntekijällä tulee olla sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto sekä sosiaalialan aineopinnot tai vähintään kahden vuoden työkokemus kuraattorin tai sitä vastaavasta sosiaalialan tehtävästä.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 10.1.2022 - 24.6.2022. Hakuaikaa on 28.10.2021 klo 15 saakka.

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten hakijan tulee täyttää seuraavat kriteerit:

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Lisätietoja työtehtävästä antavat opiskeluhuollon esihenkilö Jenna Pekola, puh. 040 315 3250 jenna.pekola@jarvenpaa.fi ja oppimisen ja koulunkäynnin tuen päällikkö Tiina Erkkilä-Wahtera, puh. 040 315 2437 tiina.erkkila-wahtera@jarvenpaa.fi.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala SOTE-sopimus 
  • Koeaika 6kk
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 23.09.2021 13:00Hakuaika päättyy: 28.10.2021 15:00

Jaa ilmoitus