Varhaiskasvatuksen opettajia, vakituisia ja määräaikaisia

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka osaa heittäytyä eikä pelkää uusia haasteita?

Olisitko sinä meidän uusi VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAMME?

Järvenpään varhaiskasvatus etsii työstään innostuneita ja ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen opettajia muun muassa päiväkoti Polleen ja Pajalanpihaan sekä Nummenkylän, Saunakallion, Lampaanpolskan ja Isokydön päiväkotiin. Järvenpää on kompakti kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella. Klikkaa ja katso: https://www.youtube.com/watch?v=plHe8TNClrw&t=13s.

Järvenpääläisenä varhaiskasvatuksen opettajana pääset toteuttamaan tiimissäsi pedagogista johtajuutta ja hyödyntämään laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelun, toteuttamisen ja arvioinnin taitojasi. Tukea työllesi saat työyhteisön ja esimiehen lisäksi alueelliselta varhaiskasvatuksen erityisopettajalta sekä kieli- ja kulttuuriopettajalta. 

Arvostamme taitavaa pedagogista osaamista, hyviä tiimityötaitoja, tvt-osaamista ja sitä, että tuot raikkaat lapsilähtöiset ideasi varhaiskasvatuksen arjen kehittämiseen. Toivomme Sinulta positiivista työotetta, kiireettömyyttä ja läsnäoloa sekä rohkeutta kokeilla uutta ja tarttua haasteisiin.

Työyhteisöissämme on hyvä yhteishenki ja energia. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden loistaa, viihtyä ja kehittyä työssäsi varhaiskasvatuksen opettajana. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Lisätietoa tehtävistä antavat päiväkodin johtajat Juha Järvinen p. 040 315 2231 ja Johanna Lepistö 040 315 2554 s-posti etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi.

Haemme Opetuksen ja kasvatuksen palvelualueelle varhaiskasvatuksen opettajia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin alkaen 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on 20.5.2021 klo 15 saakka. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään noudatetaan varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § ja 27 § siirtymäsäännöksineen. Haussa huomioidaan myös vuoden 2021 aikana valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot

  • Palkka sijoittuu 2628,23-3136,32
  • Sopimusala KVTES 
  • Koeaika on kuusi kuukautta ja määräaikaisissa työsuhteissa enintään puolet työsuhteen pituudesta
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 29.04.2021 13:00Hakuaika päättyy: 20.05.2021 15:00

Jaa ilmoitus