Musiikkiopiston opettaja (viulu), Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja haluaisit kiinnostavan työn musiikinopetuksen parissa?

Olisitko sinä Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston uusi VIULUNSOITON OPETTAJA?

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto on Järvenpään kaupungin ja Tuusulan kunnan yhteinen, noin 1000 oppilaan oppilaitos, jonka tärkein tehtävä on taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän opetus. Musiikkiopistossa toimii lisäksi monipuolinen avoin musiikkiopisto.

Etsimme nyt kokoaikaista viulunsoiton opettajaa vakituiseen virkaan ja osaksi jousitiimiämme. Opettajanamme pääset kehittämään musiikkiopiston toimintaa ja sitä kautta Järvenpään kaupungin ja Tuusulan kunnan kulttuurielämää.

Toivomme hakijalta oppimiseen innostavia pedagogisia taitoja, valmiuksia niin alkeisopetukseen kuin edistyneempienkin oppilaiden opetukseen sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että voit työlläsi vahvistaa oppilaitoksemme vetovoimaisuutta. Ryhmäopetustaidot ja kyky yhteissoiton ohjaamiseen katsotaan eduksi. Kerrothan hakemuksessasi myös muista vahvuuksistasi, jotka voitaisiin lukea eduksesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa musiikkiopiston rehtori Pirre Raijas, pirre.raijas@jarvenpaa.fi, 0403152845.

Viulunsoiton opettajan virka on vakituinen 1.8.2021 alkaen. Hakuaikaa on jatkettu 14.5.2021 klo 15.00 saakka. Haastattelut on suunniteltu pidettäväksi viikolla 21. Haastattelujen lisäksi valintaprosessissa etenevät hakijat kutsutaan antamaan lyhyt soittonäyte sekä opetusnäyte.

Kelpoisuusehdot

Viran kelpoisuusehtona on musiikkioppilaitoksen opettajan pätevyys opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika 6 kk
  • Lääkärintodistus esitettävä
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Hakuaika alkaa: 15.04.2021 12:00Hakuaika päättyy: 14.05.2021 15:00

Jaa ilmoitus