Taloussihteeri

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Hoituvatko sinulta laskutus ja muut taloushallinnon prosessit? Kiinnostaako merkityksellinen työ kehittämishaluisessa porukassa?

Olisitko sinä etsimämme uusi TALOUSSIHTEERI?

Järvenpään kaupungin Opetuksen ja kasvatuksen palvelualueelle haetaan taloussihteeriä vakituiseen virkaan. Taloussihteerin tehtäviin kuuluvat varhaiskasvatuksen asiakaslaskutukseen sekä palveluseteliin liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös palvelualueiden talousprosesseihin liittyvät tukipalvelu-, ylläpito- ja raportointitehtävät.  

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa stressin- ja paineensietokykyä, yhtäaikaisten tukiprosessien hallintaa sekä nopeaa asioiden ja ohjelmien omaksumiskykyä. Arvostamme positiivista työotetta sekä joustavuutta ja ennakkoluulotonta asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan. Asiakasmaksujen määrittelyssä otamme vaiheittain tulorekisterin käyttöön, joten järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisten työtehtävien parissa. Tuleville vuosille kaavailemme ohjelmistorobotiikan hyödyntämistä taloushallinnossa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö, esikunnan esihenkilö, Topi Luostarinen p. 040 315 2274 tai topi.luostarinen@jarvenpaa.fi. 

Taloussihteerin virka on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on 3.12.2020 klo 15.00 saakka. Rekrytoinnissa voidaan hyödyntää videohaastattelua.

Edellytämme soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai ammatillista perustutkinto yhdistettynä riittävään työkokemukseen.

Palvelussuhteen ehdot

  • Palkka kokemuksesta riippuen 2479,72 – 2678,10 €/kk
  • Sopimusala KVTES
  • Koeaika 6 kk
Hakuaika alkaa: 19.11.2020 16:30Hakuaika päättyy: 03.12.2020 15:00

Jaa ilmoitus