Perhepäivähoitaja, ostopalvelu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Kiinnostaako sinua lastenhoito- ja kasvatustyö? Olisiko kodissasi tilaa leikille ja lasten äänille? Haluatko innostua ja kantaa vastuuta pienten lasten hyvästä arjesta?

Haemme Järvenpään varhaiskasvatukseen OSTOPALVELUPERHEPÄIVÄHOITAJIA alkaen 7.1.2021  tai sopimuksen mukaan.

Haemme omassa kodissa työskenteleviä ostopalvelusopimuksella toimivia yksityisiä perhepäivähoitajia Järvenpään varhaiskasvatukseen. Perhepäivähoitajan hoitoryhmässä voi hoitajan omat lapset mukaan luettuina olla enintään neljä alle kouluikäistä lasta.

Toiminnassa noudatetaan kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa. Edellytämme valittavilta henkilöiltä kykyä työskennellä aktiivisesti ja vastuullisesti yhteistyössä lasten vanhempien sekä työyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on perhepäivähoitajan tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävään  palkata soveltuva hakija.                        

Perhepäivähoitajan korvaus määräytyy ryhmän lapsiluvun, hoitoaikojen ja työntekijän koulutuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut heti, kun sopivia hakijoita ilmaantuu. Hakuaikaa on 31.1.2020 klo 15 saakka.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Jaana Vilja, puh. 040 315  2586 tai jaana.vilja@jarvenpaa.fi

Hakuaika alkaa: 22.10.2020 12:00Hakuaika päättyy: 31.12.2020 15:00

Jaa ilmoitus