VARHAISKASVATUKSEN LYHYTAIKAISET SIJAISUUDET

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka haluaisi kartuttaa kokemusta varhaiskasvatuksessa?

Haemme Järvenpään varhaiskasvatukseen lyhytaikaisia sijaisia keikkatyöhön.

Järvenpään varhaiskasvatuspalvelujen tehtävänä on edistää alle kouluikäisten lasten kasvua, oppimista ja hoitoa järjestämällä laadukkaita ja monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen.

Sijaisena pääset tutustumaan useisiin yksikköihin sekä kartuttamaan kokemusta tai kehittämään lisää jo olemassa olevaa ammattitaitoasi lasten parissa.

Emme vaadi Sinulta alan koulutusta, mutta katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Odotamme varhaiskasvatuksen sijaisilta täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteellisuutta, rohkeutta, ryhmänhallintataitoja sekä kykyä mukautua erilaisiin työyhteisöihin. Pääasia kuitenkin on, että Sinulla on aktiivinen ote työhön sekä halu oppia uutta. Haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi varhaiskasvatuksen parissa sekä tutustua rohkeasti alaan.

Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia Järvenpään kaupungin päiväkodeissa;

varhaiskasvatuksen opettajille

varhaiskasvatuksen lastenhoitajille

erityisavustajille/avustajille/hoitoapulaisille


Työ sijoittuu klo 7-17 välille arkipäivisin ja halutessasi mahdollisesti myös viikonloppuihin.

Kun olet jättänyt hakemuksen, varaathan itsellesi haastatteluajan paluuviestissä tulevan kalenterilinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Resina Rekrytointi ja sijaisvälitys/Ulla Kettunen, puh. 040 315 2827, resina@jarvenpaa.fi.


Ennen haastattelua voit tilata sähköisen rikosrekisteriotteen. Tämän linkin kautta pääset tilaamaan sen: https://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/ajankohtaista/2020/rikostaustaotteentilaaminennetista.html

Jaa ilmoitus